Werkwijze

Bij Schildersbedrijf Hein Schilder staan kwaliteit, service, klantgerichtheid en flexibiliteit hoog in het vaandel. Door de diversiteit aan werkzaamheden, heeft ons bedrijf een brede klantenkring opgebouwd. We streven ernaar het vertrouwen van onze klanten in ons bedrijf te allen tijde te behouden.

 

Dit bewerkstelligen we door het nakomen van de gemaakte afspraken en het leveren van de afgesproken kwaliteit. Door de inzet van goed opgeleide, vakbekwame medewerkers en gebruik van kwalitatief goede producten staat het leveren van duurzaam schilderwerk voorop.

 

Het overtreffen van de verwachtingen van de opdrachtgever verliezen we nooit uit het oog. De wensen van onze klanten staan altijd centraal, we zijn betrokken en zorgen voor oplossingen. Voor ieder probleem, heeft Schildersbedrijf Hein Schilder een passend antwoord.

 

Overzicht werkzaamheden

Voor nieuwbouw-, onderhouds- en renovatieprojecten zijn wij u graag dienst met:

– Binnenschilderwerk
– Buitenschilderwerk
– Wand- en plafondafwerking
– Glas
– Onderhoudsadvies

 

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem dan contact met ons op.

Contact T. 0299 398 955 - M: info@schildersbedrijfheinschilder.nl Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam Website: Ratio Design