Duurzaamheid en MVO

Maatschappelijk betrokken ondernemen

HSB onderstreept maatschappelijk betrokken ondernemen, want gezamenlijke inspanningen gericht op de verhoging van de woon- en samenlevingskwaliteit maken ondernemingen waardevoller. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen doen wij onder meer in de vorm van financiële sponsoring, door inzet van ons netwerk, door het leveren van capaciteit of door te bouwen zonder winstoogmerk. Een mooi voorbeeld hiervan was in 2017 het hergebruiken van de oude keuken van HSB voor de scouting in Purmerend. Alles volledig belangeloos verzorgd door de medewerkers van Schildersbedrijf Hein Schilder.

 

Duurzaamheid

Duurzaamheid is ook een vorm van maatschappelijke betrokkenheid. Wij zijn van mening dat duurzaamheid een synoniem is voor de toekomst. En toekomst zien wij niet als morgen of volgend jaar, maar decennia verder. Dit houdt in dat wij altijd ontwikkelen en bouwen met een toekomstvisie met een visie op duurzaamheid dus, want duurzaamheid is de toekomst van een kind, maar ook onze eigen toekomst. We letten op consequenties voor milieu en gezondheid, dit laten wij ook meewegen bij onze keuze voor verf en verfbenodigdheden.

 

FSC, PEFC en Accoya

HSB is FSC gecertificeerd. Het overgrote deel van onze projecten wordt gerealiseerd met FSC. Daarnaast wordt ook veel gebruik gemaakt van duurzaam hout in de vorm van PEFC. Verder is HSB erkend Accoya® leverancier. Accoya is het meest toonaangevende hightech hout ter wereld. Het wordt gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen, maar doet qua duurzaamheid, dimensiestabiliteit en schoonheid niets onder voor het allerbeste tropische hardhout. Bij de renovatiewerkzaamheden die Schildersbedrijf Hein Schilder uitvoert wordt gebruik gemaakt van duurzaam hout.

 

Contact T. 0299 398 955 - M: info@schildersbedrijfheinschilder.nl Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam Website: Ratio Design